dobroge.tv

Live

Tomitanii și Steaua București – față în față în etapa a patra a Cupei României

09 octombrie 2020
Publicitate

Rugby-ul spectacol se întoarce pe stadionul Mihail Naca din Constanța. Mâine, de la ora 12, Tomitanii și Steaua București vor fi din nou față în față în cadrul etapei cu numărul patru a Cupei României. În meciul tur, de la București, Steaua s-a impus clar, cu scorul de 66 la 20.

Tomitanii Constanța continuă seria meciurilor din startul noului sezon competițional cu confruntările din Cupa României. După două înfrângeri suferite în fața celor de la Steaua București și Dinamo București, formația de pe litoral speră să bifeze sâmbătă prima victorie.

Misiunea constănțenilor se anunță însă una aproape imposibilă, în condițiile în care vor întâlni din nou pe Steaua București, care este liderul grupei și totodată deținătoarea trofeului. În primele două meciuri ale competiției, Tomitanii au pierdut la București, 20-66 cu Steaua și la Constanța, 14-34 cu Dinamo.

Confruntarea de sâmbătă contează pentru etapa a patra, se va disputa pe stadionul Mihail Naca din strada Primăverii, cu începere de la ora 12. Din cauza măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului partida se va disputa fără spectatori în tribună. Finala ediției din acest an a Cupei României la rugby e programată pe 28 noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233