dobroge.tv

Live

Alibec are toată susținerea lui Hagi: „Ne-a ajutat, ne ajută și ne va ajuta ca să câștigăm campionatul”

11 aprilie 2023
Publicitate

Denis Alibec a uitat drumul spre gol. Atacantul Farului și totodată cel mai important jucător al „marinarilor” din acest sezon traversează o perioadă nefavorabilă, în care se evidențiază mai degrabă prin calitățile de pasator. Ultimul gol al lui datează de pe 18 februarie, din meciul cu Petrolul Ploiești, când a înscris din lovitură de la 11 metri. El a fost din nou aproape de a înscrie sâmbătă, contra Universității Craiova, dar a ratat de la punctul var. În schimb, atacantul a oferit trei pase decisive colegilor săi, motiv pentru care Hagi îi acordă în continuare toată susținerea sa.

Reporter: L-ați încurajat și pe Denis (n.r. Denis Alibec)? El nu marchează de două luni, în schimb ajută și cu pase, face și faza defensivă...

Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța: Denis e jucătorul nostru numărul 1. Denis totdeauna e bine că e cu noi, e bine că e la noi în casă, ne bucurăm de tot ce face el în fotbal, ne ajută foarte tare. Ne-a ajutat, ne ajută și ne va ajuta ca să câștigăm campionatul. Eu cred că e în formă foarte bună, chiar dacă în ultimele două săptămâni el a jucat din trei în trei zile și astăzi a făcut un efort extraordinar, a dat pasă de gol, dacă nu era el, nu câștigam meciul. El e acolo pe tern și e bine pentru noi. Ne bucurăm pentru el și sperăm să meargă în continuare la fel, să facă diferența. Chiar dacă a ratat penalty, nu înseamnă că mâine nu mai bate. Avem executanți foarte buni, el e primul, după Larie e al doilea și mâine va executa iar Alibec, va bate mai bine probabil, o să vorbesc cu el și o să-i dau tactica cum trebuie să o facă mai bună.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233