dobroge.tv

Live

Fără Alibec în derby-ul cu CFR Cluj

21 aprilie 2023
Publicitate

Farul Constanța joacă sâmbătă seară unul dintre cele mai grele meciuri din play-off-ul Superligii la fotbal. „Marinarii“ primesc la Ovidiu vizita campioanei României și totodată principala contracandidată la titlu, CFR Cluj. Chiar înaintea meciului Hagi a primit o veste prostă din partea staffului medical, care l-a anunțat că nu se va putea baza pe cel mai bun jucător, Denis Alibec. Înaintea derby-ului, cele două formații erau despărțite de un singur punct în clasament.

Farul Constanța și CFR Cluj se vor afla sâmbătă seară față în față pentru a patra oară în acest sezon. Doar că de data aceasta miza este primul loc în clasamentul play-off-ului Superligii și, totodată, titlul de campioană la finalul sezonul. În precedentele confruntă, ambele formații s-au impus pe teren propriu, în timp ce în Cupă au terminat la egalitate, scor 0-0. La fel ca și până acum, Hagi se așteaptă la o confruntare dificilă, mai ales că ardelenii au experiența confruntărilor cu o încărcătură mare.

"Un meci pentru noi în care contează numai victoria, pentru că jucăm acasă. Într-adevăr, cu o echipă puternică, pragmatică, cu un antrenor foarte bun, care știe ce vrea, care e campion, care a câștigat în ultimii ani campionatul. Dar pentru noi este important să jucăm fotbalul nostru, să fim noi și să mergem să câștigăm cele trei puncte. Nimic altceva. Doar asta ne dorim și sperăm să se împlinească", a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

„Marinarii“ se confruntă cu probleme serioase în linia ofensivă. Pe lângă Vlad Morar, care e accidentat de mai mult timp, după meciul cu FCSB a devenit indisponibil și Denis Alibec.

"Într-adevăr, avem unele probleme în atac. Vlad Morar care și la meciul cu Steaua a fost accidentat după ce a primit o lovitură la antrenament și Denis Alibec, care nu e pentru acest meci. Nu știm pentru câte zile, dar asta nu înseamnă nimic. Noi trebuie să găsim soluțiile și cei care intre să marcheze goluri sau să joace foarte bine", a precizat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea rundei cu numărul 5 din play-off-ul Superligii la fotbal, Farul este lider, cu 39 de puncte, urmată la doar o lungime de CFR Cluj. Partida dintre primele două clasate este programată să se joace sâmbătă seară, pe arena centrală a Academiei „Gheorghe Hagi“ de la Ovidiu, cu începere de la ora 20 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233