dobroge.tv

Live

An de vis pentru Denis Alibec

10 mai 2023
Publicitate

Farul Constanța este foarte aproape de primul titlu din istorie. „Marinarii” mai au nevoie de doar două victorii, astfel că emoțiile cresc de la o etapă la alta. Denis Alibec, unul dintre cei mai valoroși jucători, a anunțat că a știut din prima clipă de când a revenit sub comanda lui Gheorghe Hagi că echipa sa va ajunge în acest punct.

Suntem foarte fericiți că am ajuns până aici, am muncit foarte mult și sperăm că la sfârșitul anului să fim acolo sus unde ne-am propus. Cred că suntem o familie, în primul rând, avem foarte multă calitate, foarte mult talent, un staff foarte bun și cred că asta contează cel mai mult. Și avem în primul rând liniște aici.

Cred că în primul meci pe care l-am jucat am văzut ce echipă avem, cum jucăm și m-am uitat în jur și am văzut numai jucători foarte buni și știam că putem să ne batem cu oricine în Liga Întâi. Sper, dacă autoritățile să țin de cuvânt, în doi-trei ani ar trebui să fie gata și dacă sunt sănătos cu siguranță voi juca și atunci.

Un an de vis, ar fi un vis devenit realitate. Nu mă așteptam niciodată după ce Farul a retrogradat să revină cum am făcut-o noi acum”, a declarat Denis Alibec, Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233