dobroge.tv

Live

Alibec, ''cetățean de onoare'' al Mangaliei

19 mai 2023
Publicitate

Chiar înaintea partidei de duminică cu FCSB, cel mai bun jucător al „marinarilor“ din acest sezon, Denis Alibec, are parte de noi gesturi recunoștință pentru cariera sa de până acum. 

Revenit în vara anului trecut la Farul Constanța, echipa de la care s-a lansat în „fotbalul mare“, el a devenit acum „cetățean de onoare“ în orașul său natal, Mangalia. Consilierii locali din Mangalia au aprobat joi proiectul de hotărâre prin care i se acordă fotbalistului acest titlul pentru performanțele din activitatea sportivă, dar și pentru contribuția adusă în promovarea imaginii orașului, la nivel național și internațional. 

Proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierul local Neculai Tanasă, fost jucător al echipei „Farul Constanța” și actual vicepreședinte al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”. 

Primii pași în fotbal i-a facut la grupa de juniori a clubului de fotbal Callatis Mangalia, pentru ca în 2008, pe 5 octombrie, Alibec să debuteze în Liga 1 pentru Farul Constanța, într-un meci contra lui Dinamo București. Acesta joacă în prezent pe postul de atacant la Farul Constanța, echipă antrenată de Gheorghe Hagi în Supeligă și care se luptă în prezent pentru titlul de campioană a României. 

Din păcate, el nu va mai evolua în acest sezon din cauza unei suspendări din partea Comisiei de Disciplină.

Sursă foto: digisport.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233