dobroge.tv

Live

Alibec, cel mai bun jucător al Farului

22 mai 2023
Publicitate

Considerat de mulți cel mai bun jucător din lotul Farului în acest sezon, Denis Alibec a trăit la intensitate maximă partida cu FCSB. Din păcate pentru el, din cauza cartonașului roșu primit în partida precedentă, cu Universitatea Craiova, atacantul nu și-a putut ajuta colegii din teren, însă a trăit alături de ei fiecare secundă a meciului.

„E un vis devenit realitate. Cred că Constanța avea nevoie de acest lucru și acum așteptăm să vină cât mai multă lume alături de sport, de fotbal și am demonstrat că se poate să fii campion. Mă bucur, le mulțumesc. Eu pe unde am fost mereu am dat totul pe teren, mai ales acum că sunt acasă încerc să fac tot posibilul să câștig meciurile ți să-mi ajut echipa. Sper ca și orașul Constanța să aprecieze ce a făcut domnul Hagi, ce am făcut toți și să fie alături de el pentru că știe ce face și dacă o să fie acest oraș alături de el, va realiza lucruri extrem de mari. Nu știu, să vedem, poate mă vinde domnul Hagi, nu știu, să vedem. Vedem acum după campionat. Vom discuta și vedem ce va fi”, a declarat Denis Alibec, Farul Constanța.

Denis Alibec a revenit la Farul în vara anului trecut, iar în acest sezon a înscris 14 goluri, fiind cel mai bun marcator al lui Gheorghe Hagi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233