dobroge.tv

Live

Excursie la Cluj pentru „marinari”

26 mai 2023
Publicitate

Cu titlul de campioană deja în buzunar, Farul Constanța dispută duminică seară ultima partidă din play-off-ul Superligii la fotbal. „Marinarii” joacă la Cluj, împotriva CFR-ului, care speră să își asigure matematic prezența în cupele europene în sezonul viitor. Ardelenii au două puncte în fața Universității Craiova, care evoluează pe terenul lui Sepsi Sfântul Gheorghe.

Farul Constanța și-a încheiat încă din weekend-ul trecut socotelile în actualul sezon al Superligii, reușind să câștige în premieră titlul de campioană. Elevii lui Gheorghe Hagi s-au impus cu 3-2 contra FCSB-ului și au sărbători cu fanii două nopți cucerirea trofeului. În aceste condiții, ultima etapă a play-off-ului, în care vor întâlni fosta deținătoare a trofeului, CFR Cluj, se anunță una mai degrabă de vacanță.

„Marinarii” promit însă că vor respecta competiția și vor căuta să facă tot posibilul pentru a obține toate punctele puse în joc, respectând în acest fel filosofia lui Gheorghe Hagi. Chiar și așa, favoriți la victorie sunt ardelenii, care sunt obligați să câștige pentru a nu avea emoții în privința participării în cupele europene în sezonul viitor.

În plus de asta, Hagi nu se va putea baza nici pentru această partidă pe serviciile lui Denis Alibec și Mihai Popescu, urmând ca pe lista indisponibilităților să mai apară în curând și alte nume. În precedentele confruntări din acest sezon, formația de pe litoral s-a impus de două ori, în timp ce echipa pregătită de Dan Petrescu a câștigat o singură data.

În clasamentul play-off-ului, cu o singură etapă rămasă din actuala ediție de campionat, Farul conduce cu 50 de puncte, fiind imposibil de egalat, în timp ce ardelenii sunt doar pe trei, cu 42 de puncte.

Confruntarea dintre cele două formații este programată să aibă loc duminică seară, la Cluj, cu începere de la ora 21.00. În paralel cu această dispută, tot de la ora 21.00, va avea loc și partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233