dobroge.tv

Live

Derby dobrogean în Cupa României

13 octombrie 2020
Publicitate

Derby constănțean în turul patru al Cupei României la fotbal. Sorții au decis ca FC Farul Constanța și Axiopolis Cernavodă să se confrunte pentru un loc în faza următoare a competiției. Partida este programată pentru 21 octombrie.

Tragerea la sorți de la sediul Federației Române de Fotbal pentru partidele din turul 4 al Cupei României, etapă în care intră în competiție și echipele din Liga a doua, a adus față în față două echipe dobrogene.

Axiopolis Cernavodă și FC Farul Constanța vor fi adversare pe 21 octombrie și vor lupta pentru un loc în turul 5 al competiției. Confruntarea este programată să aibă loc la Cernavodă, cel mai probabil de la ora 14.30.

Formația din Cernavodă se află pe locul al 3-lea, în Liga a 3-a, iar în turul precedent din Cupa României a dispus pe teren propriu de Agricola Borcea cu scorul de 6-3. De partea cealaltă, Farul este pe locul 14, cu doar șapte puncte după cinci etape.

Cele 16 meciuri din turul 4 al Cupei României la fotbal se dispută într-o singură manșă, eliminatorie, iar împerecherea a fost făcută pe baza criteriului geografic.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233