dobroge.tv

Live

Amical de lux cu Hagi și Popescu

30 mai 2023
Publicitate

Chiar dacă majoritatea „actorilor“ din Superliga României și-au început deja vacanța intercompetițională, mai sunt încă oameni de fotbal care mai au de așteptat până se vor putea bucura de câteva zile de pauză. Printre aceștia se numără și Gheorghe Hagi, care este tehnicianul momentului în fotbalul de la noi din țară. „Regele“, împreună cu Gheorghe Popescu, dar și cu alți reprezentanți ai „Generației de aur“ vor participa pe 2 iunie la un amical de lux disputat în compania celor de la Galatasaray Istanbul.

Câțiva dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România de-a lungul timpului, alături de legendele clubului turc Galatasaray Istanbul, se vor întâlni pe data de 2 iunie, într-un joc amical de gală, ce va avea loc la Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului Sports Festival. 

Gazda confruntării va fi stadionul Cluj Arena, iar cele două echipe, All Stars România - Galatasaray Legends, se vor confrunta în scop caritabil. Printre alții, în teren vor putea fi revăzuți și doi dintre cei mai mari fotbaliști ai țării noastre, Gică Hagi și Gică Popescu, care au evoluat la cel mai înalt nivel inclusiv pentru Galatasaray Istanbul.

Potrivit organizatorilor partidei, meciul demonstrativ de fotbal dintre România şi Galatasaray Legends nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acţiune, ci şi o modalitate de a ajuta victimele cutremurului devastator din Turcia. Astfel, toate încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la evenimentul organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizaţiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamităţi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233