dobroge.tv

Live

O nouă săptămână plină de provocări pentru sportivii CSM Constanța: programul evenimentelor

O nouă săptămână plină de provocări pentru sportivii CSM Constanța: programul evenimentelor
01 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Este o nouă săptămână cu provocări pentru sportivii noștri, angrenați în competiții naționale și internaționale. Rugbiștii și baschetbaliștii susțin meciuri importante în ligile interne, canotorii și înotătorii luptă pentru prezența pe podiumurile naționale, iar judoka și atleții se bat pentru medalii în turnee internaționale la București. Succes, tuturor! Hai, Constanța! Hai, România!

Natație

Înotătorii noștri luptă în weekend pentru medalii la Cupa României. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern organizează, în perioada 2-4 iunie, întrecerile competiției pentru seniori, tineret și juniori, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni. În fiecare zi, seriile încep la ora 9:00, iar finalele sunt programate începând cu ora 17:30. Sportivii coordonați de Răzvan Florea speră la cât mai multe prezențe în finalele Open, Tineret și Juniori.

Baschet

Baschetbaliștii U17 CSM Constanța evoluează la Turneul Final al Campionatului Național, Grupa Valorică B (locurile 9-14), în perioada 31 Mai - 4 Iunie, la sala LPS Târgu Mureș. Băieții noștri joacă în Grupa a IV-a cu ABC Leii București, Miercuri, 31 Mai, de la ora 15.00, și cu CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, Joi, 1 Iunie, de la ora 16.00. În funcție de rezultate, vor continua jocurile de clasament, pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

Rugby juniori

Rugbiștii U18 CSM Constanța susțin ultimul meci din sezonul regulat al Diviziei Naționale U18, în Capitală, pe terenul liderului ACS Șoimii Dinamo București. Băieții noștri sunt la o victorie distanță de primul loc. Derby-ul etapei a XIV-a se joacă pe stadionul “Florea Dumitrache”, Duminică, 4 Iunie, de la ora 13.00!

Rugby seniori

După ce au câștigat meciul de debut în Liga Națională de Seniori, la Gura Humorului, rugbiștii CSM Constanța joacă din nou în deplasare. Echipa antrenată de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir evoluează pe terenul lui Rugby Club Bârlad. Meciul contează pentru etapa I – Grupa a 3-a și are loc Sâmbătă, 3 Iunie, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Bârlad.

Canotaj

Sportivii secției de canotaj CSM Constanța participă în weekend la Campionatele Naționale de Seniori și Tineret. Pe 3 și 4 Iunie, la Snagov, echipajele clubului nostru vor lua startul în 6 probe, la simplu vâsle, fete și băieți, 2 rame (fără cârmaci), 4 rame (cu cârmaci) și 8+1 masculin. Canotorii sunt antrenați de Marian Grijuc și Gabriel Vodă.

Atletism

Atleții CSM Constanța iau startul la Campionatele Internaționale ale României, în 3-4 Iunie, pe stadionul Iolanda Balaș Soter din București. Participă: Ioana Colibășanu la triplusalt și lungime (antrenor Elena Colibășanu), Alexia Dospin la triplusalt, Ioana Manoliu la triplusalt și lungime (antrenor Carmen Botea), Marian Valentin Tănase la 100m și 200m (antrenor Alexandru Terpezan), Dragoș Silvestru, Alexandru Toader la 110mg, Andrei Sterea la 400m, David Ciolpan la lungime, Cristian Valentin Radu și Marian Petre la triplusalt (antrenor Alin Larion).

Judo

Sportivii secției de judo CSM Constanța luptă în weekend la Turneul Internațional de la București. În 3 și 4 Iunie, vom avea pe tatami următorii judoka: Alexandru Tănase 73kg, Cristian Andrei Ene 81kg, Dennis Stoica 100kg, Ana Maria Crețu 70kg - la U21, Victor Sandu 81kg și Daria Kraus 57kg - la U18. Antrenori sunt Radu Florin Luca și Gheorghe Lozovanu.


Sursă foto: CSM Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233