dobroge.tv

Live

„Marinarii” vor în grupele Ligii Campionilor

02 iunie 2023
Publicitate

După ce au câștigat în premieră titlul în Superliga României de fotbal, „marinarii“ Farului au ambiții mari la prima participare în cupele europene. Constănțenii, în frunte cu „căpitanul“ Ionuț Larie, vor să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Câștigători ai titlului în Superliga României de fotbal, jucătorii Farului au în sfârșit parte de o vacanță, după un sezon extrem de epuizant. Din păcate, aceasta va fi una de scurtă durată, Farul fiind prima dintre echipele românești care își vor începe parcursul european din noul sezon competițional. Formaţia antrenată Gheorghe Hagi va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor pe 11 sau pe 12 iulie. Returul va avea loc pe 18-19 iulie. Chiar și așa, „marinarii” și-au fixat deja obiecte pentru această competiție, care nu sunt deloc unele minore.

„Grupele Champions League, ăsta este target-ul. Dacă vom reuși va fi foarte bine, va fi un succes foarte mare, dacă nu, sper să continuăm în celelalte competiții”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Gheorghe Hagi şi jucătorii săi îşi vor afla adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor pe 20 iunie. FCSB, Sepsi și CFR Cluj vor afla cu cine joacă în turul doi preliminar al Conference League pe 21 iunie.

Farul ar putea întâlni echipe puternice, precum Galatasaray, Ferencvaros sau Qarabag în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. În fața unor asemenea adversari, loturi de jucători trebuie să primească și niște întăriri în această pauză competițională.

„Asta numai domnul Hagi și conducerea va decide cine rămâne și cine pleacă. Dar, cu siguranță vom face o echipă bună și la anul”, a mai declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

FCSB este ultima echipă din România care a evoluat în grupele Ligii Campionilor la fotbal. În sezonul 2013-2014, aceasta a jucat împotriva lui Chelsea, Schalke și FC Basel, a obținut doar trei puncte după trei remize și a încheiat pe locul patru.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233