dobroge.tv

Live

„Marinarii”, pe urmele lui Cristiano Ronaldo

05 iunie 2023
Publicitate

Jucătorii Farului Constanța se bucură de vacanță pe mod accelerat! După un sezon epuizant din toate punctele de vedere, la finalul căruia au ieșit campioni ai României, „marinarii” au parte doar de două săptămâni de relaxare. Reunirea lotului pentru pregătirea este programată să aibă loc pe 15 iunie, urmând ca Hagi să îi ducă în două cantonamente. „Marinarii” vor sta și în Polonia, chiar în hotelul în care s-a cazat naționala Portugaliei, în frunte cu Cristiano Ronaldo, pe perioada Campionatului European din 2012.

Noua campioană a României la fotbal, Farul Constanța, și-a anunțat deja programul de pregătire înaintea noului sezon competițional. În timp ce Dinamo și UTA abia au intrat în vacanță după meciurile disputate la baraj, pentru „marinarii” aceasta este ca și terminată.

Doar două săptămâni mai au la dispoziție elevii lui Hagi pentru relaxare, pentru că reunirea lotului va avea loc la 15 iunie. Tot atunci vor face și vizita medicală, urmând ca în aceeași zi să fie programată și plecarea în primul cantonament din această vară, la Poiana Brașov, până la 23 iunie.

Practic, Farul este prima formație din Superligă care va începe pregătirea, în principal datorită parcursului european care va debuta din primul tur al Ligii Campionilor. În acest prim stagiu vor avea loc și două jocuri de verificare împotriva unor adversari care urmează să fie stabiliți în perioada imediat următoare.

După pregătirea din Poiana Brașov, „marinarii” vor desfășura un al doilea cantonament, în perioada 26 iunie - 3 iulie, în Polonia, la Opalenica. Fariștii vor fi cantonați la hotelul unde au fost cazați Cristiano Ronaldo, Pepe, Nani, și ceilalți internaționali portughezi cu ocazia Campionatului European din 2012. În acest stagiu, jucătorii Farului vor disputa și patru partide de verificare, câte două în zilele de 29 iunie și 2 iulie, contra unor adversari din Polonia și Cehia.

Primul meci oficial al Farului va avea loc la 8 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu Sepsi OSK, în Supercupa României. Trei zile mai târziu „marinarii” vor juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233