dobroge.tv

Live

CSM Constanța se întărește de la rivali

06 iunie 2023

Publicitate

Ziua și transferul pentru echipa de handbal masculin a lui CSM Constanța. După ce au fost depășiți în campionat de Minaur chiar în finalul sezonului, formația pregătită de George Buricea le-a luat acum unul dintre cei mai buni jucători. Coordonatorul naționalei României de handbal masculin Călin Căbuț, considerat unul dintre cei mai tehnici jucători din România, a ales să evolueze din sezonul următor pe litoral.

În vârstă de 24 de ani, el a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Călin Căbuț s-a născut la Reghin și a evoluat în cariera sa de jucător profesionist numai pentru Minaur Baia Mare. Acesta este cel de-al doilea transfer reușit de CSM Constanța în pauza competițională, după ce luni a anunțat venirea bielorusului Mikalai Aliokhin.

Salutare tuturor fanilor ai handbalului din Constanța! Sunt Călin Căbuț, iar din sezonul următor mă voi alătura echipei voastre. De-abia aștept să joc primul meci în tricoul CSM-ului alături de voi. Hai, Constanța!”, a declarat Călin Căbuț, CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233