dobroge.tv

Live

CSM Constanța se întărește de la rivali

06 iunie 2023
Publicitate

Ziua și transferul pentru echipa de handbal masculin a lui CSM Constanța. După ce au fost depășiți în campionat de Minaur chiar în finalul sezonului, formația pregătită de George Buricea le-a luat acum unul dintre cei mai buni jucători. Coordonatorul naționalei României de handbal masculin Călin Căbuț, considerat unul dintre cei mai tehnici jucători din România, a ales să evolueze din sezonul următor pe litoral.

În vârstă de 24 de ani, el a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Călin Căbuț s-a născut la Reghin și a evoluat în cariera sa de jucător profesionist numai pentru Minaur Baia Mare. Acesta este cel de-al doilea transfer reușit de CSM Constanța în pauza competițională, după ce luni a anunțat venirea bielorusului Mikalai Aliokhin.

Salutare tuturor fanilor ai handbalului din Constanța! Sunt Călin Căbuț, iar din sezonul următor mă voi alătura echipei voastre. De-abia aștept să joc primul meci în tricoul CSM-ului alături de voi. Hai, Constanța!”, a declarat Călin Căbuț, CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233