dobroge.tv

Live

CSM Constanța a câștigat Cupa Federației

09 iunie 2023
Publicitate

CSM Constanța a intrat aseară definitiv în istoria baschetului feminin din România. Formația pregătită de Alexandru Olteanu și Alina Șerban a câștigat prima ediție a Cupei Federației organizată de FR Baschet. Constănțencele s-au impus în ultimul act al întrecerii în fața celor de la CSM Târgoviște, chiar pe terenul acesteia, cu scorul de 75 la 71.

CSM Constanța a cucerit joi seară ultimul trofeu al anului din baschetul feminine, Cupa Federației, și a devenit astfel prima campioană din istoria competiției organizată de Federația Română de Baschet. Vicecampioana națională s-a impus în ultimul act al întrecerii în fața celor de la CSM Târgoviște, cu scorul de 75-71, după o primă repriză foarte echilibrată, pe care a câștigat-o cu un avans de doar două puncte.

Cu Alina Podar desemnată MVP-ul partidei cu 24 de puncte marcate, dar și cu noul transfer al Constanței, Gabriela Mărginean, care a încheiat partida în double double, formația de pe litoral s-a aflat în permanență la conducerea disputei din teren. Au mai contribuit la victorie Bianca Fota, Eva Petrof, Nicolett Orban, Teodora Manea, Denisa Fota, Irina Macovei, Anisia Croitoru și Amira Bou-Chedid.

Cupa Federației este destinată exclusiv sportivelor cu cetățenie română și este întrecerea care încheie sezonul competițional feminin la nivel de seniori în România. Pentru Alexandru Olteanu, trofeul Cupei Federației este primul din postura de antrenor al unei echipe feminine.

De asemenea, cu această ocazie, antrenorul de la CSM Constanța și-a făcut debutul pe banca tehnică a fetelor cu primul trofeu din istoria Cupei Federației, asistat fiind de Alina Șerban.

În urma acestui succes, echipa de baschet feminin a lui CSM Constanța a obținut al treilea trofeu în acest sezon după argintul Ligii Naționale și aurul Cupei României 3×3 indoor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233