dobroge.tv

Live

Farul dă jumătate din „echipa ideală”

09 iunie 2023
Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat astăzi și cel mai bun 11 al sezonului recent încheiat. Așa cum era de așteptat, campioana are cei mai mulți reprezentanți, nu mai puțin de 5 „marinari” figurând în echipa ideală. De asemenea, Gheorghe Hagi a fost la rândul său desemnat antrenorul cel mai bun din Superligă.

Câștigători în premieră ai titlului în Superliga României de fotbal, jucătorii Farului Constanța încă adună elogii după acest succes istoric. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat vineri echipa ideală a sezonului recent încheiat, iar „marinarii” au, așa cum era de așteptat, cei mai mulți reprezentanți. Nu mai puțin de cinci jucători constănțeni figurează în 11-le ideal, al cărei antrenor nu putea fi altul decât Gheorghe Hagi, care a fost desemnat, la rândul său, cel mai bun tehnician al sezonului.

Primul dintre cei cinci „marinari” din echipa ideală este Marian Aioani, care a reușit să păstreze poarta intactă în nu mai puțin de 13 partide, fiind și la acest capitol cel mai bun din Superligă.

Alături de el figurează Ionuț Larie, căpitanul Farului, care a jucat în 39 de partide în sezonul recent încheiat, fiind, și la 36 de ani, unul dintre cei mai buni jucători din campionat.

În cea mai bună defensivă a campionatului apare și Andrei Borza, care la numai 17 ani a reușit un sezon formidabil, în care a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive.

În linia de mijloc figurează Tudor Băluță, care a revenit în acest sezon după numeroase probleme medicale, contribuind din plin la titlul obținut inclusiv prin cele 5 goluri și cele 5 pase decisive.

Din linia de atac nu putea lipsi Denis Alibec, care a avut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, în care a marcat de 14 ori și a oferit opt pase decisive.

În ceea ce-l privește pe Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului a fost desemnat de 11 ori antrenorul etapei, un adevărat record în acest sezon. În urma succesului din acest an, el a reușit să câștige al doilea titlu din carieră ca tehnician, din nou cu cea mai mică medie de vârstă din campionat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233