dobroge.tv

Live

Simona Halep, o nouă nominalizare în cursa pentru jucătoarea lunii

15 octombrie 2020
Publicitate

Chiar dacă nu va mai participa la nici un turneu până anul viitor, Simona Halep este aproape de a câștiga un nou titlu. Constănțeancă a fost nominalizată de WTA în cursa pentru desemnarea jucătoarei lunii. Halep a mai primit acest titlu în acest an și în lunile februarie și august.

Chiar dacă anul 2020 a fost unul în care mai mult s-a stat decât s-a jucat, Simona Halep are toate motivele să se declare mulțumită. Constănțeanca a câștigat trei turnee, a fost desemnată jucătoarea lunilor februarie și august și acum este aproape de a primi o nouă distincție.

WTA a nominalizat-o pe Halep în cursa pentru titlul de jucătoarea lunii septembrie, alături de japoneza Naomi Osaka și belarusa Victoria Azarenka.

În septembrie, constănțeanca, ocupanta locului doi în ierarhia mondială, a reușit să câștige turneul de la Roma, după ce a învins-o în finală pe Karolina Pliskova, în timp Osaka a triumfat la US Open, iar Azarenka a jucat finala la Flushing Meadows.

Nominalizatele pot fi votate pe site-ul WTA până la sfârșitul zilei de vineri, 16 octombrie.

Simona Halep a încheiat sezonul pe locul 2 mondial, în spatele australiencei Ashleigh Barty, care nu s-a mai înscris la vreun turneu din luna februarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233