Live

Simona Halep, o nouă nominalizare în cursa pentru jucătoarea lunii

Chiar dacă nu va mai participa la nici un turneu până anul viitor, Simona Halep este aproape de a câștiga un nou titlu. Constănțeancă a fost nominalizată de WTA în cursa pentru desemnarea jucătoarei lunii. Halep a mai primit acest titlu în acest an și în lunile februarie și august.

publicat pe 15 octombrie 2020
Ciprian Vieru

Chiar dacă anul 2020 a fost unul în care mai mult s-a stat decât s-a jucat, Simona Halep are toate motivele să se declare mulțumită. Constănțeanca a câștigat trei turnee, a fost desemnată jucătoarea lunilor februarie și august și acum este aproape de a primi o nouă distincție.

WTA a nominalizat-o pe Halep în cursa pentru titlul de jucătoarea lunii septembrie, alături de japoneza Naomi Osaka și belarusa Victoria Azarenka.

În septembrie, constănțeanca, ocupanta locului doi în ierarhia mondială, a reușit să câștige turneul de la Roma, după ce a învins-o în finală pe Karolina Pliskova, în timp Osaka a triumfat la US Open, iar Azarenka a jucat finala la Flushing Meadows.

Nominalizatele pot fi votate pe site-ul WTA până la sfârșitul zilei de vineri, 16 octombrie.

Simona Halep a încheiat sezonul pe locul 2 mondial, în spatele australiencei Ashleigh Barty, care nu s-a mai înscris la vreun turneu din luna februarie.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233