Live

FC Farul Constanța a câștigat partida cu Unirea Slobozia

FC Farul s-a apropiat din nou de zona locurilor de play-off în clasamentul Ligii a doua. „Marinarii” au câștigat cu 2-0 restanța cu Unirea Slobozia, contând pentru etapa a cincea, și au urcat până pe locul 7.

publicat pe 15 octombrie 2020
Ciprian Vieru

Amânată în ultimul moment în urmă cu aproape trei săptămâni, după ce la Farul au fost descoperite trei cazuri de coronavirus, partida cu Unirea Slobozia din etapa a cincea s-a desfășurat ieri, la Slobozia.

Disputa din teren a fost la discreția elevilor lui Ianis Zicu de la primul fluier al arbitrului, care au decis soarta partidei încă din prima repriză. Andrei Banyoi și Antonio Cruceri au dus până la pauză scorul la 2-0 pentru Farul, după două centrări de manual ale lui Băjan.

După revenirea de la cabine, Banyoi a fost aproape de dublă, însă balon șutat de acesta a lovit transversala după că care a căzut pe linia porții de unde a fost respins.

S-a încheiat 2-0 pentru FC Farul Constanța, care a acumulat astfel zece puncte și a făcut un salt de șapte locuri în clasamentul Ligii a doua, fiind acum pe șapte, la egalitate cu alte patru formații.

La finalul partidei, deși s-a declarat mulțumit de rezultat, antrenorul „marinarilor”, Ianis Zicu, speră ca elevii săi să aibă timp să se recupereze după efortul depus contra Unirii Slobozia.

În partida următoare, contând pentru etapa a opta a Ligii a doua, Farul primește vizita celor de la Turris Turnu Măgurele. Meciul este programat sâmbătă, cu începere de la ora 12, pe arena din strada Primăverii.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233