dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud a revenit la antrenamente

19 octombrie 2020
Publicitate

După două turnee desfășurate la Sfântu Gheorghe, în cadrul cărora s-au jucat primele nouă etape din Liga Zimbrilor, hanbdaliștii de la HC Dobrogea Sud au avut parte de o mini vacanță de câteva zile. Constănțenii, aflați acum pe locul secund al clasamentului, au revenit seara trecută la antrenamente pentru a pregăti partida din runda următoare, în care vor întâlni pe CSM Făgăraș, tot la Sfântu Gheorghe.

Constanța visează din nou la un trofeu în handbalul românesc, în ciuda unui sezon competițional cu totul atipic. După nouă etape disputate în cadrul a doua turnee, în care s-a jucat aproape în fiecare zi, formatul Ligii Zimbrilor va suferi o serie de modificări începând cu etapa a zecea.

Astfel, cel puțin pentru moment, oficialii Federației Române de Handbal au renunțat la idea de turnee, care au dus la apariția a numeroase cazuri de infectări, pentru a permite lui Dinamo București, singura formație românescă rămase în cupele europene, să evolueze în Liga Europeană.

Totuși, în ciuda acestei decizii, meciurile din Liga Zimbrilor vor continua să se joace la Sfântu Gheorghe. În aceste condiții, după o pauză de câteva zile, handbaliștii de la Dobrogea Sud au revenit duminică seară la antrenamente pentru a pregăti partida din runda a zecea. Constănțenii vor juca vineri contra celor de la CSM Făgăraș.

Aflați pe locul secund al clasamentului, la egalitate de puncte cu liderul Dinamo București și CSM București, toate cu câte 21, elevii lui Djordjie Cirkovic speră să păstreze seria victoriilor și să rămână astfel cât mai aproape de primul loc al clasamentului. De partea cealaltă, CSM Făgăraș se află doar pe poziția a 11-a, cu doar șase puncte.

În ciuda acestor aspecte, constănțenii și-au programat câte două ședințe de pregătire pe zi până miercuri, urmând ca joi, după antrenamentul de dimineață, să facă deplasarea spre Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233