dobroge.tv

Live

FC Farul Constanța, înfrântă de Turris Turnu Măgurele

19 octombrie 2020
Publicitate

FC Farul Constanța continuă să alterneze victoriile cu înfrângerile în acest start de campionat. „Marinarii” au fost învinși sâmbătă de Turris Turnu Măgurele în etapa a opta a Ligii a doua, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Dacă în sezonul trecut FC Farul era extrem de redutabilă pe teren propriu, în noul start de campionat stadionul din strada Primăverii pare că le crează probleme elevilor lui Ianis Zicu. „Marinarii” au pierdut la finalul săptămânii trecute în fața lui Turris Turnu Măgurele, într-un meci contând pentru etapa a opta a Ligii a doua, și au suferit astfel a doua înfrângere „acasă”.

De altfel, din cele 12 puncte câte ar fi putut câștiga numai din meciurile de pe teren propriu, FC Farul a obținut doar patru, departe de așteptările suporterilor. Acest lucru îl nemulțumește și pe Ianis Zicu, antrenorul constănțenilor acuzând oboseala, dar mai ales atitudinea jucătorilor săi.

Din punct de vedere fizic au fost mai proaspeți decât noi, au jucat luni, noi am jucat miercuri, dar cred că dacă eram un pic mai cerebrali și mai echilibrați puteam să obținem mai mult. Adică să câștigăm acest meci (...) Le-am spus și după meci, dacă își doresc să ajungă fotbaliști mari, să joace în Prima Ligă, trebuie să fie cerebrali și din punct de vedere psihic să fie mai puternici”, declară Ianis Zicu, antrenorul FC Farul Constanța.

În ciuda înfrângerii cu 0-2 suferite în fața lui Turris Turnu Măgurele, pe fondul celorlalte rezultate înregistrate în campionat, antrenorul constănțenilor are convingerea că echipa sa va reveni în curând în zona locurilor de play-off.

Nu reușești să faci puncte, rămâi jos. Noi facem un meci, după avem această oscilație care pe mine mă pune pe gânduri. Din păcate avem și jucători foarte puțini, astăzi Ursu și Răzvan Greu, chiar dacă au fost pe foaie, aveau probleme medicale și nu puteam să-i folosesc. Soluții nu am foarte multe, urmează și un meci de Cupă, avem intermediara, după aceea restanța, după Chiajna cu Pandurii, să vedem câți jucători apți o să am și cum putem să ne organizăm ca să obținem maximul”, menționează antrenorul.

După opt etape din disputate în care FC Farul a evoluat în șapte partide, formația de pe litoral se află pe locul al 11-lea, cu 10 puncte, la trei lungimi distanță de locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off. În runda următoare, programată pentru 24 octombrie, „marinarii“ joacă la Chiajna, contra Chindiei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233