dobroge.tv

Live

Maratonul nisipului din acest an a fost anulat

20 octombrie 2020
Publicitate

Vești proaste pentru împătimiții întrecerilor de alergare de la malul mării. Ediția din acest an a „Maratonului Nisipului”, unul dintre cele mai importante evenimente de profil de la malul Mării Negre, a fost anulată din cauza cazurilor de Covid-19.

După ce a fost amânată în martie pentru luna noiembrie, ediția din acest an a „Maratonului Nisipului”, una dintre cele mai importante întreceri de profil de la malul Mării Negre, a fost acum anulată. Anunțul a fost făcut de către organizatorii competiției printr-o postare în mediul online, prin care îi atrage atenția asupra numărului în creștere de îmbolnăviri cu Covid-19.

Având în vedere tendința ascendentă a cazurilor de infecție cu Covid-19 în România din ultimele două săptămâni, numărul mare de infecții noi, dar și de decese care au plasat România în zona roșie pentru multe țări europene, pentru a asigura sănătatea și siguranța noastră, a tuturor, organizatorul competiției sportive Maratonului Nisipului, Asociația Sportivă SANASPORT a decis anularea evenimentului din acest an“, se arată în comunicatul organizatorilor.

„ׅMaratonul Nisipului 2020” fusese programat inițial pentru 28 și 29 martie, pe plaja din stațiunea Mamaia, însă a fost amânat pentru weekendul 6-7 noiembrie pe fondul pandemiei de coronavirus.

Potrivit organizatorilor, persoanele înscrise și validate până în prezent la oricare din probele întrecerii, vor putea participa la ediția de anul viitor fără să mai plătească vreo taxa.

De asemenea, în situația în care există persoane care vor dori nu vor putea participa la concursul din 2021, acestea pot solicita reportarea pentru ediția din 2022.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233