dobroge.tv

Live

FC Farul Constanța debutează în Cupa României

20 octombrie 2020
Publicitate

După înfrângerea suferită sâmbătă în campionat, FC Farul speră să își ia revanșa în fața suporterilor mâine, cu un succes în Cupa României. „Marinarii” debutează în competiție, în turul 4, contra celor de la Axiopolis Cernavodă. Înaintea partidei, antrenorul Ianis Zicu a anunțat că în acest meci le va credit jucătorilor care au evoluat mai puțin până în prezent.

Farul nu are timp de lamentări după înfrângerea suferită sâmbătă, la Constanța, în fața celor de la Turris Turnu Măgurele. Și asta pentru că miercuri debutează în Cupa României, în turul 4, contra formației de Liga a treia, Axiopolis Cernavodă.

Din cauza programului aglomerat, a oboselii acumulate, dar și pentru că pe banca tehnică sunt jucători care au evoluat mai puțin până în acest moment pentru FC Farul, Ianis Zicu este decis să le dea și acestora șansa de aduna minute într-un meci oficial.

Din punctul meu de vedere, obiectivul este să mergem mai departe. Dar nu o să pot să aliniez cea mai bună echipă pe care o gândesc eu ca antrenor. O să fiu nevoit să folosesc și jucători care au jucat mai puțin, jucători tineri și să sperăm că vom reuși să trecem cu bine peste această partidă, să câștigăm. Să fim sănătoși pentru ca la meciul cu Chiajna să putem să fim pregătiți cu toții pentru a obține trei puncte”, a declarant Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța

Cele două echipe s-au întâlnit în această vară, într-un amical disputat la Constanța și încheiat la egalitate, scor 1-1. Axiopolis Cernavodă-FC Farul, contând pentru turul 4 al Cupei României la fotbal, se dispută miercuri, pe stadionul „Trust” din Cernavodă, cu începere de la ora 14.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233