dobroge.tv

Live

FC Viitorul Constanța, la a doua victorie în Liga Întâi

20 octombrie 2020
Publicitate

FC Viitorul a bifat aseară a doua victorie din acest sezon de Liga Întâi. Constănțenii au învins în deplasare pe FC Voluntari cu scorul de 2-0 și s-au apropiat la doar un punct de zona locurilor de play-off.

Apetitul ofensiv al celor de la Viitorul și Voluntari s-a văzut din prima clipă a meciului de pe arena „Anghel Iordănescu”. Ambele formații și-au trecut în cont ocazii de a marca în prima repriză, însă tabela a indicat egalitate la pauză, 0-0.

Cei care aveau să deschidă scorul în cele din urmă au fost elevii lui Ruben de la Barrera. Golgheterul olandez al constănțenilor, Luckassen a profitat de o eroare uriașă în defensiva ilfovenilor și, după ce l-a driblat și pe Rîmniceanu a înscris în poarta goală pentru 1-0.

Gazdele de la FC Voluntari au încercat să revină în joc, și-au creat ocazii a de marca, însă cei care aveau să înscrie au fost tot constănțenii. La ultima fază a meciului, Casap a profitat și el de o nouă greșeală comisă de apărarea lui Mihai Teja și a înscris pentru 2-0, stabilind totodată și scorul final, spre satisfacția lui Ruben de la Barrera, care a ajuns la a patra partidă fără înfrângere în Liga Întâi.

Misiunea mea, îndatoririle mele sunt de a pregăti cât mai bine echipa, de a conta în joc și să fie competitivă în orice context. Astăzi am avut o perioadă în care ne-am dominat adversarul, apoi a trebuit să ne apărăm, să stăm cât mai compact, în diferite momente ale jocului, iar felul în care ne-am comportat ne-a confirmat că suntem pe drumul cel bun în ceea ce pregătim în fiecare zi”, declară Ruben de la Barrera, manager tehnic FC Viitorul

În urma acestui succes, FC Viitorul a ajuns la 9 puncte după șapte meciuri jucate și a urcat până pe treapta a opta a clasamentul, la doar o lungime de locurile care asigura prezența în play-off-ul campionatului. În runda următoare, pe 25 octombrie, constănțenii vor juca pe teren propriu, la Ovidiu, împotriva penultimei clasate, FC Argeș.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233