dobroge.tv

Live

Tenis de gală în stațiunea Mamaia

14 septembrie 2023
Publicitate

După o lungă așteptare, Constanța și stațiunea Mamaia vor da ora exactă în tenisul de la noi din țară. Începând de vineri, echipa națională de tenis masculin a României va întâlni Taiwan în cadrul Grupei Mondiale I a Cupei Davis. Conform tragerii la sorții care a avut loc în această după amiază, partidele se vor desfășura pe 15 și 16 septembrie 2023 la Tenis Club Idu din Mamaia.

La mai bine de șase ani de la confruntarea din Fed Cup, cu Marea Britanie, stațiunea Mamaia este din nou gazda unui eveniment major pentru tenisul din România. Timp de două zile, pe terenul central al Clubului Idu, vor avea loc confruntările dintre selecționatele României și Taiwanului din Grupa Mondială I la tenis masculin. 

Conform tragerii la sorți care a avut loc joi după amiază, partidele se vor desfășura după următorul program. Vineri, de la ora 13, Nicholas David Ionel îl va întâlni pe Tseng Chun Hsin, pentru ca imediat după să intre în teren cei bine cotat jucător român, Marius Copil, care îl va întâlni pe Hsu Yu Hsiou. Sâmbătă, de la ora 11, Copil/Cornea va întâlni cuplul Hsiou/ Hao, urmați apoi de meciurile Ionel – Hsiou și Copil - Hsin.

Câştigătoarea acestei partide va merge în calificările pentru turneul final al Cupei Davis, în timp ce echipa învinsă va juca în continuare în play-off pentru menţinerea în Grupa Mondială I.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233