dobroge.tv

Live

Hagi a făcut o criză de nervi la finalul partidei cu FCSB: „Să iasă în față să vorbească”

18 septembrie 2023
Publicitate

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului a făcut o criză de nervi la finalul partidei de duminică seară, pierdută în fața FCSB-ului, în urma unui penalty discutabil dictat de centralul întâlnirii, Sebastian Colțescu.

De furia „Regelui” nu au scăpat nici conducătorii campioanei României, de la care Hagi așteaptă acum o reacție vehementă la adresa arbitrajului de care au avut parte „marinarii”.

„Ce să vorbesc eu, mă întrebi pe mine? Eu trebuie să fac tactică, eu trebuie să fac echipa să funcționeze, eu trebuie să mă duc la ale mele. Nu am nevoie să vorbesc. Conducerea trebuie să facă lucrul ăsta, nu eu. Conducerea trebuie să înceapă să vorbească. Să vorbească, să zică ce a văzut, dacă e corect sau nu. Eu de unde să vă zic, de pe bancă? Am luat cartonaș galben că mai aveam puțin și.. nu știu ce făceau, dar bine că au fost drăguți. Că dacă voiau și erau chitiți și cu asta îmi dădeau roșu și știi cum mă făcea? Mă împacheta și mă trimitea în tribună. Așa ceva eu n-am văzut. Așa ceva.. atâta aroganță posibilă, să nu te duci să vezi, sunt jucători care simulează și nu, noi vrem să dăm penalti, ca vrem noi. Ok, păi și ce facem? Unde am ajuns? Suntem la început de Campionat. Nici măcar la sfârșit. La început”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233