dobroge.tv

Live

Încă o partidă amânată pentru HC Dobrogea Sud

22 octombrie 2020
Publicitate

Decizie de ultim moment luată de Federația Română de Handbal. Partida pe care HC Dobrogea Sud ar fi trebuit să o dispute mâine în cadrul etapei a zecea din Liga Zimbrilor a fost amânată după ce în lotul celor de la CSM Făgăraș a fost depistat un focar de Covid-19.

Chiar înainte de a porni la drum spre Sfântu Gheorghe, acolo unde urmau să se desfășoare partidele din etapa a zecea a campionatului, oficialii de la HC Dobrogea Sud au fost anunțati că partida cu formația din Făgăraș nu se va mai disputa.

Motivul îl reprezintă depistarea unui caz de infectare cu Covid-19 în lotul adversarilor, fără a se ști deocamdată dacă este vorba de vreun jucător sau reprezentat de la CSM Făgăraș. Totodată, conducătorii de la HC Dobrogea Sud au transmis că așteaptă o decizie a Federației Române de Handbal în acest sens.

Anterior acestei confruntări, constănțenii au mai trecut printr-o situație asemănătoare chiar înaintea meciului cu CSM Focșani, echipă care a și fost de altfel exclusă din campionat din cauza numărului mare de infectări.

Înaintea partidei cu CSM Făgăraș, HC Dobrogea Sud se afla pe poziția a doua a clasamentului, cu 21 de puncte după 8 partide disputate. De partea cealaltă, făgărășenii se află pe poziția a noua, cu doar 12 puncte după 9 meciuri jucate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233