Live

Calificare cu emoții pentru FC Farul Constanța

Calificare cu emoții pentru Farul Constanța în șaisprezecimile Cupei României. „Marinarii” au avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare pentru a trece de Axiopolis Cernavodă. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0 la 0.
publicat pe 22 octombrie 2020
Ciprian Vieru

Cu o echipă experimentală, formată din jucători mai tineri sau care au evoluat mai puțin în acest start de campionat, FC Farul a intrat greu în joc în partida din turul patru al Cupei României, contra celor de la Axiopolis Cernavodă.

După o primă repriză lipsită de ocazii, în actul secund ambii portari au fost puși la încercare de adversari, însă fără efect pe tabela de marcaj. Gazdele puteau marca golul calificării în finalul partidei, dar mingea trimisă de Ionică din lovitură liberă a lovit transversala.

Cum după 90 de minute de joc scorul s-a menținut egal s-a intrat în prelungiri. Abia în minutul 102 a picat și primul gol, marcat de Farul, prin Măzărache. Bucuria „marinarilor” n-a durat însă decât 10 minute, pentru că Axiopolis a restabilit egalitatea când mai erau cinci minute de joc. Astfel, după expirarea și a celor două reprize de prelungiri s-a trecut la lovituri de departajare.

Din fericire pentru elevii lui Ianis Zicu, aceștia s-au dovedit mai inspirați și au înscris de fiecare dată, spre deosebire de gazde, care au ratat prin Vintilă. S-a încheiat 6-5 pentru FC Farul, care obține cu emoții calificarea în șaiseprezecimile Cupei României la fotbal.

În turul următor al competiției, care va avea loc pe 28 noiembrie, formația de pe litoral va întâlni o formație din Liga 1, care va fi stabilită în urma tragerii la sorți.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233