Live

FC Farul Constanța, încă un succes în deplasare

„Marinarilor” de la FC Farul le priesc deplasările în acest sezon al Ligii a doua. Constănțenii au obținut în weekend a treia victorie din patru meciuri disputate pe teren străin după ce au învins cu 2-1 pe Concordia Chiajna. În urma acestui succes, Farul este acum la doar un punct distanță de la locurile de play-off.
publicat pe 26 octombrie 2020
Ciprian Vieru

Fariștii i-au oferit cadoul perfect lui Ianis Zicu, la o zi după ce a împlinit 37 de ani. După o repriză în care ocaziile s-au succedat de la o poartă la alta, FC Farul a deschis scorul în partida de la Chiajna în actul secund, prin Bălan, care a bifat astfel primul gol în tricoul „marinarilor”.

Bucuria constănțenilor a fost însă una de scurtă durată, pentru că după doar zece minute gazdele au restabilit egalitatea prin Borza. Căpitanul Concordiei putea să își aducă echipa în avantaj în minutul 76, dar Lică a respins de pe linia porții Farului.

Elevii lui Ianis Zicu au dat lovitura de grație în finalul meciului, prin Banyoi, după o fază prelungită de atac a constănțenilor. S-a încheiat 2-1 pentru FC Farul Constanța, care a bifat astfel a treia victorie din patru meciuri disputate în deplasare în acest sezon.

În urma acestui succes, formația de pe litoral s-a apropiat la doar un punct de locurile care asigură prezența în play-off-ul campionatului. După opt meciuri disputate în nouă etape, constănțenii au 13 puncte și se află pe locul 10 al clasamentului, la egalitate cu Petrolul Ploiești, Dunărea Călărași și Rapid București.

În partida următoare, programată miercuri, Farul joacă tot în deplasare, pe terenul ultimei clasate, Pandurii Târgu Jiu.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233