dobroge.tv

Live

Remiză obținută cu greu de Viitorul Constanța

26 octombrie 2020
Publicitate

FC Viitorul a smuls cu greu un punct aseară din confruntarea cu FC Argeș, în etapa a opta a Ligii Întâi. Constănțenii au revenit de la 0-2 pe tabela de marcaj și au marcat golul egalizator în minutele de prelungire, din lovitură de pedeapsă.

Cotați ca favoriți cerți înaintea partidei cu FC Argeș, constănțenii au primit o lovitură serioasă în minutul 26, atunci când golgheterul Luckassen s-a accidentat și a fost înlocuit.

După doar cinci minute, formația pregătită de Ruben de la Barrera s-a văzut condusă și pe tabela de marcaj, în urma golului înscris din lovitură de la 11 metri de Malele. Elvețianul din atacul piteștenilor și-a trecut în cont dubla în actul secund, cu un șut din afara careului, iar partida începea să se transforme într-un coșmar pentru Viitorul.

Castanaga a dat semnalul revenirii după golul înscris cu jumătate de oră înainte de final, pentru ca în minutele de prelungire ale partidei Ciobanu să marcheze golul egalizator din lovitură de pedeapsă.

S-a încheiat nedecis, scor 2-2, rezultat care aduce constănțenilor un punct aproape nesperat la un moment dat, chiar dacă au controlat partida în cea mai mare parte a timpului.

Înaintea partidei ne-am dorit să câștigăm, dar în timpul meciului am fost aproape de a pierde. În cele din urmă am reușit să câștigăm un punct. În aceste condiții, faptul că am reușit să terminăm la egalitate este un lucru bun pentru noi, mai ales că a trebuit să facem un joc complet diferit. Am fost nevoiți să atacăm cu foarte mulți jucători și în același timp apărarea a stat prea jos în teren. Am pierdut și câțiva jucători importanți din ofensivă, așa că a trebuit să improvizăm pentru a ne crea șanse. Am reușit în cele din urmă cu ajutorul acelei lovituri de la 11 metri, am înscris, așa că am reușit să mai câștigăm un punct”, declară Ruben de la Barrera, manager tehnic FC Viitorul


În urma acestui rezultat, FC Viitorul a acumulat 10 puncte și se află pe locul zece al clasamentului Ligii Întâi la fotbal. În runda următoare, pe 1 noiembrie, constănțenii vor juca la Iași, contra Politehnicii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233