dobroge.tv

Live

Focar de coronavirus la FC Viitorul

Focar de coronavirus la FC Viitorul
27 octombrie 2020
Publicitate

Nu mai puțin de nouă cazuri de infectări au raportat astăzi oficialii constănțeni în urma ultimei testări. Cinci dintre acestea se înregistrează în rândul jucătorilor, iar patru la membrii staff-ului auxiliar al echipei.

La zece zile după doi dintre jucătorii convocați la loturile naționale, Radu Boboc și George Ganea, s-au înfectat cu Covid-19, oficialii de la FC Viitorul au mai primit marți dimineață o veste proastă. Nu mai puțin de nouă teste împotriva coronavirusului efectuate la începutul săptămânii au ieșit positive. 

Dintre acestea, cinci sunt în rândul jucătorilor, iar patru la membrii staff-ului auxiliar al echipei, potrivit comunicatului transmis de clubul constănțean. Aceștia au mai precizat că toti cei depistați pozitiv urmează procedurile impuse de autorități în astfel de situații pentru a evita răspândirea virusului. 

De la 12 iunie, de când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I şi Liga a II-a. 

De asemenea, în rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. 

De asemenea, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233