Live

Focar de coronavirus la FC Viitorul

Nu mai puțin de nouă cazuri de infectări au raportat astăzi oficialii constănțeni în urma ultimei testări. Cinci dintre acestea se înregistrează în rândul jucătorilor, iar patru la membrii staff-ului auxiliar al echipei.
Focar de coronavirus la FC Viitorul
publicat pe 27 octombrie 2020
Ciprian Vieru

La zece zile după doi dintre jucătorii convocați la loturile naționale, Radu Boboc și George Ganea, s-au înfectat cu Covid-19, oficialii de la FC Viitorul au mai primit marți dimineață o veste proastă. Nu mai puțin de nouă teste împotriva coronavirusului efectuate la începutul săptămânii au ieșit positive. 

Dintre acestea, cinci sunt în rândul jucătorilor, iar patru la membrii staff-ului auxiliar al echipei, potrivit comunicatului transmis de clubul constănțean. Aceștia au mai precizat că toti cei depistați pozitiv urmează procedurile impuse de autorități în astfel de situații pentru a evita răspândirea virusului. 

De la 12 iunie, de când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I şi Liga a II-a. 

De asemenea, în rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. 

De asemenea, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233