dobroge.tv

Live

Farul vrea o nouă victorie la Târgu Jiu

28 octombrie 2020
Publicitate

FC Farul continuă să joace într-un ritm susținut în acest start de campionat. La doar patru zile de la victoria obținută la Chiajna, „marinarii“ joacă miercuri la Târgu Jiu, contra celor de la Pandurii. Chiar dacă întâlnesc ultima clasată, constănțenii se așteaptă la o replică hotărâtă din partea gorjenilor.

FC Farul este în căutarea celui de-al patrulea succes în meciurile din deplasare. Dacă sâmbătă au învins pe Concordia, chiar la Chiajna, cu un gol înscris în finalul meciului, miercuri misiunea constănțenilor se anunță ceva mai ușoară. Elevii lui Ianis Zicu vor juca la Târgu Jiu, într-o partidă restanță din etapa a șaptea, contra celor de la Pandurii, formație care ocupa ultima poziție a clasamentului, cu doar trei puncte după opt meciuri disputate. În ciuda acestor cifre, antrenorul Farului rămâne precaut și avertizează că locul ocupat de gorjeni nu reflectă întru totul realitatea.

Înaintea partidei de miercuri, FC Farul se află pe locul 10 al clasamentului Ligii a doua, cu 13 puncte acumulat în 8 etape. În cazul unui succes la Târgu Jiu, „marinarii“ vor avansa în clasament, existând chiar șansa de a reveni în zona locurilor care asigură prezența în play-off-ul campionatului. Pandurii Târgu Jiu – FC Farul Constanța, contând pentru etapa a șaptea a Ligii a doua, se joacă miercuri după amiază, cu începere de la ora 15.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233