Live

Farul vrea o nouă victorie la Târgu Jiu

FC Farul continuă să joace într-un ritm susținut în acest start de campionat. La doar patru zile de la victoria obținută la Chiajna, „marinarii“ joacă miercuri la Târgu Jiu, contra celor de la Pandurii. Chiar dacă întâlnesc ultima clasată, constănțenii se așteaptă la o replică hotărâtă din partea gorjenilor.
publicat pe 28 octombrie 2020
Ciprian Vieru

FC Farul este în căutarea celui de-al patrulea succes în meciurile din deplasare. Dacă sâmbătă au învins pe Concordia, chiar la Chiajna, cu un gol înscris în finalul meciului, miercuri misiunea constănțenilor se anunță ceva mai ușoară. Elevii lui Ianis Zicu vor juca la Târgu Jiu, într-o partidă restanță din etapa a șaptea, contra celor de la Pandurii, formație care ocupa ultima poziție a clasamentului, cu doar trei puncte după opt meciuri disputate. În ciuda acestor cifre, antrenorul Farului rămâne precaut și avertizează că locul ocupat de gorjeni nu reflectă întru totul realitatea.

Înaintea partidei de miercuri, FC Farul se află pe locul 10 al clasamentului Ligii a doua, cu 13 puncte acumulat în 8 etape. În cazul unui succes la Târgu Jiu, „marinarii“ vor avansa în clasament, existând chiar șansa de a reveni în zona locurilor care asigură prezența în play-off-ul campionatului. Pandurii Târgu Jiu – FC Farul Constanța, contând pentru etapa a șaptea a Ligii a doua, se joacă miercuri după amiază, cu începere de la ora 15.

Etichete:   farul pandurii fotbal

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233