dobroge.tv

Live

CSM Constanța, la un pas de calificare

21 noiembrie 2023
Publicitate

CSM Constanța este aproape de a face pasul decisiv în faza următoare a EHF European League. Handbaliștii constănțeni numără minutele rămase până la startul partidei din etapa a patra a grupelor, contra polonezilor de la Glogow.

Echipa de handbal masculin CSM Constanța va juca în această seară, în deplasare, cu formația poloneză Chrobry Glogow în cadrul etapei cu numărul patru din grupele EHF European League. Partida e programată să înceapă la ora 19.45.

În meciul tur disputat săptămâna trecută la Constanța, CSM s-a impus cu 29-18, la capătul unei evoluții solide a constănțenilor. Echipa constănțeană are trei victorii din trei meciuri și este lider în Grupa H, iar formația poloneză a suferit trei înfrângeri și ocupă ultimul loc.

Da, putem spera, dacă vom câștiga și aici, la primul loc, dar mâine va fi un meci greu, nu așa cum mulți vorbesc și cred că dacă am câștigat foarte ușor la Constanța va fi un meci foarte ușor și aici. Sunt sigur că va fi un meci greu, mi-e frică de genul ăsta de meciuri în care pornești favorit clar pentru că dacă nu reușești să-ți motivezi jucătorii și să-i ancorezi în realitate, poți avea mari probleme pentru că una alta, sunt echipa de pe locul 3-4 dintr-un campionat foarte puternic al Poloniei. Dar da, dacă vom câștiga aici, și bineînțeles și acasă unde va fi un meci dificil, putem spera și la primul loc. Dar haideți să le luăm pas cu pas”, a declarat George Buricea, antrenor CSM Constanța.

Chrobry Glogow este o echipă care și-a irosit deja șansele de a realiza calificarea în faza următoare, după ce a pierdut toate cele trei jocuri de până acum.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233