dobroge.tv

Live

Farul joacă la victorie la Voluntari

24 noiembrie 2023
Publicitate

Farul Constanța vrea să iasă cât mai repede din pasa proastă în care a intrat în ultima perioadă. Campioana României are nu mai puțin de 5 meciuri consecutive fără victorie în Superligă și riscă să se îndepărteze de locurile care duc în play-off. Pentru a evita acest lucru „marinarii“ speră să se întoarcă mâine seara cu o victorie de pe terenul lui FC Voluntari, o altă echipă aflată în suferință în această ediție de campionat.

Farul Constanța nu își mai permite pași greșiți în Superliga României la fotbal. Formația pregătită de Gheorghe Hagi a obținut doar patru puncte din ultimele cinci partide și este acum în pericol să piardă contactul cu locurile care asigură prezența în play-off-ul campionatului. 

„Marinarii“ sunt pe locul șapte, cu 22 de puncte, aștfel că orice pas greșit îi poate costa îndeplinirea obiectivului. În aceste condiții, partida de sâmbătă, de pe terenul lui FC Voluntari, o altă formație aflată în suferință, trebuie câștigată cu orice preț. Misiunea nu se anunță însă deloc una ușoară, în condițiile în care ilfovenii n-au pierdut niciodată „acasă“ în fața Farului în precedentele cinci partide.

Partida dintre Farul Constanța și FC Voluntari face parte din etapa cu numărul 17 a Superligii României la fotbal și este programată să se joace sâmbătă, de la ora 17 pe stadionul „Anghel Iordănescu“ din Voluntari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233