Live

Cupa României la baschet masculin se dispută în noiembrie

Startul în noul sezon la baschet masculin va fi dat la 8 noiembrie, dată la care vor începe cele trei turnee de calificare din Cupa României. Arena „Antonio Alexe” va găzdui turneul Grupei B, din care fac parte echipele CSM CSU Oradea, CSA Steaua București, SCM Universitatea Craiova, BC Athletic Constanța și CSM VSK Miercurea Ciuc.
publicat pe 28 octombrie 2020
Ciprian Vieru

Componența celorlalte grupe este: Grupa A, găzduită de Arena de Baschet din București, este formată din Univestatea Cluj-Napoca, Dinamo Știința București, BCM U Pitești și Phoenix Galați, în timp ce Grupa C, care se va desfășura în Sala Transilvania din Sibiu, le include pe CSU Sibiu, SCM Timișoara, CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu. 

Inițial, cele trei turnee trebuiau să se desfășoare în perioada 17-23 octombrie, dar startul a fost amânat din cauza problemelor de coronavirus cu care s-au confruntat mai multe echipe. În grupe se va juca în sistemul „fiecare cu fiecare”. Primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune două echipe situate pe locurile 3, vor obține calificarea la turneul Final Eight al Cupei României.

Competiția dedicată băieților este organizează la o săptămână distanță de cea a fetelor. Pe 1 noiembrie, tot sub formă de turnee, se va desfășura Cupa României la baschet feminin, competiție la care participă și Phoenix CSU Simona Halep Constanța, care va evolua la București.

Etichete:   cupa baschet

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233