dobroge.tv

Live

„Marinari” fără explicații

30 noiembrie 2023
Publicitate

Farul Constanța nu mai bate pe nimeni în Superliga României la fotbal și nimeni nu reușește să găsească o explicație pentru această cădere. Nici măcar jucătorii lui Gheorghe Hagi nu mai înțeleg de ce evoluția lor este mult schimbată în rău față de cea din sezonul trecut, când au câștigat în premieră titlul de campioni.

„Vă spun sincer, eu am fost suspendat la Voluntari și pur și simplu mă uitam la meci, și chiar dacă echipa a început foarte bine și nu-mi venea să cred cum luam goluri. Într-adevăr nu practicăm cel mai bun joc în momentul de față, ne dorim să ieșim din starea asta pentru că nu avem rezultatele dorite și nu pot sa-mi explic de ce avem aceste meciuri”, a declarat Andrei Artean, Farul Constanța.

„Este o problema generală pentru că nu câștigam. Probabil dacă nu aveam ocazii și într-o jumătate de ocazie 1-0 nu cred că se mai punea problema asta. Importante sunt punctele în momentul de față pentru că suntem jos în clasament și ne dorim să ajungem din nou acolo sus”, a declarat Constantin Budescu, Farul Constanța.

Prima ocazie în acest sens este vineri, chiar de Ziua Națională a României. „Marinarii” vor juca la Iași, împotriva Politehnicii, o formație care pare într-o revenire de formă și care poate spera și ea la un loc de play-off.

Înaintea partidei, una care contează pentru etapa a XVIII-a, Farul este pe locul 8, cu 22 de puncte, în timp de moldovenii sunt pe 12, la trei lungimi distanță. Meciul din Copou este programat să înceapă la ora 20.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233