dobroge.tv

Live

UTA - Farul Constanța 0-0. Gol anulat și două penalty-uri refuzate de VAR - Hagi: „A fost penalty clar în prima repriză. A fost atingere 100%”

16 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Farul Constanța a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul contra echipei UTA Arad, în etapa a XX-a a Superligii. Nu au lipsit fazele controversate: gol anulat și două penalty-uri refuzate de VAR.

Prima repriză a întâlnirii UTA – Farul, din etapa a 20-a din SuperLiga, a fost una fără mari ocazii, dar cu o fază la limită în care oaspeții s-au ales cu un gol anulat și cu un penalty neacordat după ce totul a fost analizat la VAR.

În minutul 42, Louis Munteanu a plecat într-o acțiune personală, dar a fost blocat de Alexandru Benga la 15 metri de poartă. Mingea a sărit la Rivaldinho și brazilianul a marcat. După încheierea fazei, asistentul Adrian Popescu a semnalizat o poziție de ofsaid a atacantului brazilian, iar Iulian Călin a așteptat decizia din camera VAR. Verdictul a confirmat că deciziile luate pe teren sunt cele bune, iar golul a fost anulat.

Pe finalul primei reprize, Louis Munteanu a pătruns de unul singur în careu, iar după ce a trecut de linia de 16 metri a căzut după un contact cu Benga. Nici arbitrul și nici cei din camera VAR nu au intervenit, spre nemulțumirea celor de la Farul.

În minutul 58, Farul a mai cerut un penalty pentru un posibil henț făcut de Ibrahima Conte în careu. Faza a fost analizată în camera VAR de unde s-a transmis că totul a fost corect, așa că jocul s-a reluat cu o lovitură de colț pentru Farul.

Partida s-a încheiat 0-0.

Hagi: „A fost penalty clar în prima repriză”

„Ca să câștigi un meci, trebuie să marchezi. Trebuie să schimbi vitezele, să le ai pe toate patru. Dacă le ai pe primele două, e greu. Astăzi, nu am fost proaspeți. Am avut puține oportunități. A fost penalty clar în prima repriză. A fost atingere 100%.

Nu am fost noi, dar am încercat să câștigăm pe un teren neutru. Știam că întâlnim o echipă puternică. Nu înțeleg de ce nu am fost proaspeți. Poate din cauza drumului, am făcut două zile, am dormit pe unde am putut. Ar trebui să găsesc un răspuns în zilele următoare.

(n.r. faza cu Larie) Dacă ăla e de cartonaș galben... Probabil arbitrii știu care sunt jucătorii care au cartonașe, ei oricum fac ședințe înainte. Dacă ăla e cartonaș, la mijlocul terenului, asta e. Trebuie să găsim opțiuni și să câștigăm cu Rapid acasă. Ne luptăm să intrăm în play-off, dar vom vedea dacă avem forță să fim acolo”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.


Sursă foto: captură video Youtube Fotbal România

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233