dobroge.tv

Live

Farul Constanța și Rapid București au încheiat la egalitate, scor 0-0. Hagi: „Noi am învins, numai că nu ni s-au dat golurile!”

21 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Partida dintre Farul și Rapid s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 21-a din SuperLiga. Constănțenii au avut trei goluri anulate.

Gazdele au început meciul în forță, iar Louis Munteanu l-a învins pe Horațiu Moldovan încă din minutul 2, dar golul său a fost anulat pentru ofsaid. Giuleștenii au dat replica imediat, când Papeau a scăpat singur spre poartă, dar nu a reușit să treacă de Aioani. Rapid a mai avut o ocazie importantă și în minutul 8, când Borja Valle a trimis puțin pe lângă poartă dintr-o poziție ideală.

Constănțenii și-au mai trecut în cont o ocazie importantă în minutul 13, când șutul lui Vînă a fost deviat și a lovit bara. Rapid a mai irosit o ocazie importante prin Funsho, care a trimis pe lângă poartă cu călcâiul, iar Farul a mai avut un gol anulat în prelungiri, când reușita lui Artean a fost nevalidată tot pentru ofsaid, notează digisport.ro.

Acest lucru s-a repetat și în minutul 59, când Mazilu a înscris, dar golul a fost anulat la VAR pentru un fault comis de Budescu la mijlocul terenului.

Până la final, ambele echipe au mai avut situații de gol, dar niciuna nu a reușit să deblocheze tabela.

Hagi: „Noi am învins, numai că nu ni s-au dat golurile!”

Gheorghe Hagi a acuzat arbitrajul pentru anularea celor trei goluri marcate de formaţia sa.

„Ambiţii multe, fiecare a vrut să câştige meritam cele trei puncte. Am marcat de trei ori. Conducerea mi-a spus că nu s-a dat nicio imagine, nici o reluare de la golul doi, care mi s-a părut valabil. Alţii câştigă cu gol care nu-i valabil, la linie. Mie nu mi se dă pentu că e gol tot la fel şi nu mi se dă! Şi ce facem? Că-s puncte! Puncte importante. Băieţii ăştia au muncit, au alergat, au jucat fotbal şi trebuia să câştige meciul. Şi uite că se pierd puncte şi rămânem pe acolo. Dar asta. Sunt sărbătorile. Cred că Farul a făcut un an bun. I-am felicitat pe toţi, chiar dacă am avut şi momente mai puţin inspirate. Din păcate meritam victoria, cele trei puncte. Dar asta e! Noi am învins, numai că nu ni s-au dat golurile! Noi am învins, nu a fost ofsaid. Mâna adversarului era în faţă. Ne convine, nu ne convine, trebuie să mergem înainte! Pot fi veniri, plecări, bineînţeles! Sunt jucători care au dat randament, sunt jucători care nu au dat randament. Nu s-au adaptat şi atunci probabil vor fi şi veniri şi plecări”, a declarat Gheorghe Hagi.


Sursă foto: Prima Sport

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233