dobroge.tv

Live

CSM Constanța și-a premiat campionii

22 decembrie 2023
Publicitate

A fost sărbătoare seara trecută în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța. La final de 2023, Clubul Sportiv Municipal Constanța și-a premiat sportivii pentru performanțele obținute în decursul acestui an, în care au cucerit peste 550 de medalii. Elena Zaharia, jucătoarea de care se leagă speranțele tenisului de masă din România, a fost desemnată sportiva anului la CSM Constanța.

553 de medalii, din care 193 de aur, este bilanțul cu care Clubul Sportiv Municipal Constanța încheie anul 2023. De asemenea, 70 dintre acestea au fost obținute la Campionatele Mondiale, Europene și alte competiții internaționale. Aceste rezultate confirmă așteptările conducătorilor clubului de la malul Mării Negre și dă speranțe la un viitor și mai bun pentru sportul constănțean.

Sportiva anului la CSM Constanța a fost desemnată Elena Zaharia, tânăra speranță a tenisului de masă din Constanța și din România, care îi calcă pe urme Elizei Samara.

De asemenea, un aspect important din activitatea clubului de la malul mării negre este acela că dintre cei 1.000 de sportivi legitimați, 84% sunt copii, juniori, cadeți și tineret, iar 86% sunt constănțeni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233