dobroge.tv

Live

Viitorul a băgat Iașiul în beznă

02 noiembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul câștigă chiar și când este condusă pe tabela de marcaj. S-a întâmplat aseară în partida cu Politehnica Iași, la care arbitrul a decis ca victoria să revină constănțenilor după ce nocturna stadionului a picat și meciul nu a mai putut continua. Nefericitul incident s-a produs chiar în momentul în care moldovenii au înscris golul de 2-1.

Într-o perioadă în care aproape toate echipele solicită implementarea sistemului VAR, în Liga Întâi continuă să apară incidente care ne plasează la ani lumină de fotbalul occidental. 

Partida dintre Politehnica Iași și FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii întâi a fost decisă la masa verde în favoarea constănțenilor după ce stadionul Emil Alexandrescu din Iași a rămas în beznă din cauza unei defecțiuni la instalația de nocturnă. Tristețea este cu atât mai mare în tabăra moldovenilor cu cât nefericitul eveniment s-a produs în repriza a doua, atunci când elevii lui Pancu au înscris golul care i-a adus în avantaj pe tabela de marcaj. 

De altfel, după o primă repriză slabă, încheiată cu FC Viitorul în avantaj cu un gol, fotbaliștii Politehnicii au revenit spectaculos în actul secund și au reușit să întoarcă soarta meciului în mai puțin de zece minute.

În urma acestei victorii, fie și la masa verde, FC Viitorul a urcat în zona locurilor care asigură prezența în play-off-ul campionatului, fiind acum pe poziția a șasea, cu 13 puncte după 9 meciuri jucate. În runda următoare, constănțenii vor evolua pe teren propriu, pe 8 noiembrie, contra lui Dinamo București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233