dobroge.tv

Live

Posibil derby constănțean în Cupa României

04 noiembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul și FC Farul Constanța s-ar putea întâlni în șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal. Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi regulile după care se va efectua tragerea la sorți a meciurilor din această fază a competiției, țintarul urmând a fi stabilit la începutul săptămânii viitoare.

FC Viitorul și FC Farul Constanța au fost amândouă repartizate în urna a doua valorică la tragerea la sorți a șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal, fază în care intră în competiției și echipele din Liga Întâi. 

Dacă în cazul „marinarilor“ acest lucru era de așteptat, Farul numărându-se printre echipele calificate din eșalonul secund, în cazul formației din Ovidiu repartizarea s-a făcut ca urmare a eliminării premature suferite în ultima ediție a competiției. 

Astfel, potrivit FRF, în prima urnă au fost repartizate 12 echipe din Liga Întâi care s-au calificat anul trecut în optimile de finală, în timp ce în urna a doua au intrat încă 20 de formații din Liga Întâi și a Doua. 

Potrivit tragerii la sorți, după împerecherea cu echipele din prima urnă, restul de opt formații rămase se vor fi împerecheate între ele. 

Tragerea la sorți a șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal este programată pentru lunea viitoare, la Casa Fotbalului, începând cu ora 15:30. 

Partidele din această fază a competiției vor avea loc pe 28 noiembrie, cu începere de la ora 13:30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233