dobroge.tv

Live

Întăriri pentru naționala de tineret

Întăriri pentru naționala de tineret
07 noiembrie 2020
Publicitate

Trei jucători de la FC Viitorul vor încerca să pună umărul la calificarea naționalei de tineret a României la Campionatul European sub 21 de ani de anul viitor. Mățan, Boboc și Ghiță vor avea misiunea să învingă Danemarca în ultimul meci din grupe pentru a-și asigura prezența la turneul final. Alături de ei va veni și fostul lor coleg de la Viitorul, Ianis Hagi, cedat de selecționerul României, Mirel Rădoi, lui Adrian Mutu, pentru a avea mai multe șanse în confruntarea cu danezii.

Atacantul Alexandru Mățan și fundașii Radu Boboc și Virgil Ghiță, toți de la FC Viitorul, au fost convocați de selecționerul Adrian Mutu pentru partida decisivă cu Danemarca, ultima din preliminariile Campionatului European din 2021. 

De asemenea, din lotul lărgit face parte și mjilocașul Carlo Casap, tot de la FC Viitorul, acesta putând înlocui un eventual jucător ce ar deveni indisponibil până la ora partidei. Pentru a-și crește șansele la un succes în fața danezilor, Adrian Mutu a ajuns la o înțelegere cu selecționerul Mirel Rădoi în privința lui Ianis Hagi. 

Astfel, fostul mijlocaș al Viitorul, ajuns acum la Glasgow Rangers, va evolua la naționala de tineret și va pune umărul la un eventual succes. În clasamentul grupei de calificare la turneul final, lider este Danemarca, cu 25 de puncte, care și-a asigurat deja prezența la Campionatul European. 

Danezii sunt urmați la șase puncte de tricolori, cu 19 puncte, care speră să obțină calificarea de pe locul secund. Meciul România U21 - Danemarca U21 va avea loc în data de 17 noiembrie, la Ploiești, iar tricolorii pot fi siguri, în cazul unui nou succes, de a doua prezență consecutivă la turneul final al EURO U21.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233