dobroge.tv

Live

FC Viitorul, urcă pe loc de play-off

09 noiembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul a ajuns la șapte meciuri consecutive fără înfrângere în Liga Întâi. Constănțenii au învins aseară pe Dinamo, pe teren propriu, și au urcat în zona locurilor de play-off. De partea cealaltă, „câinii roșii” au ajuns la cinci înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Cosmin Contra se clatină din ce în ce mai tare.

Dinamo a venit la Ovidiu hotărâtă să obțină victoria și pentru a ieși din seria neagră în care se află. Formația lui Cosmin Contra a controlat jocul în prima repriză, însă fără a pune în pericol poarta lui Tordai.

Replica Viitorului a venit în actul secund, la scurt timp după revenirea de la cabine. Dobrosavlevici i-a adus pe constănțeni în avantaj după o lovitură de la colțul terenului, pentru ca după doar trei minute Luckassen să dubleze avantajul Viitorului.

Borja Valle a redus din diferență în minutul 64, iar Dinamo s-a aruncat cu toate liniile în atac în căutarea egalării. Aceasta a fost aproape să se producă în minutul 70, dar șutul lui Camara a lovit transversal.

S-a încheiat în cele din urmă 2-1 pentru constănțeni, care au bifat un nou succes în Liga Întâi și au urcat provizoriu pe loc de play-off.

La finalul meciului, Ruben de la Barrera a explicat care cheia succesului celor șapte meciuri consecutive fără înfrângere.

Este vorba despre echipă și despre comportamentul pe care l-a avut în timpul jocului împotriva unei echipe foarte bune, în condițiile în care ne lipsesc mulți jucători. Aici trebuie să subliniez că trebuie să jucăm în circumstanțe speciale. Dacă până acum am avut doi sau trei jucători absenți la fiecare partidă, în ultimele două meciuri am avut zece și chiar 12. Nu a fost deloc ușor. A trebuit să găsim de fiecare data cea mai bună formula pentru a fi competitivi și a ne adapta la calitățile jucătorilor noștri”, a declarant Ruben de la Barrera, manager tehnic FC Viitorul.

După zece etape partide disputate, FC Viitorul este pe locul șase al clasamentului, cu 16 puncte, la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe și Academica Clinceni. După această rundă, Liga Întâi ia o pauză de aproape două săptămâni din cauza meciurilor echipelor naționale.

În etapa următoare, programată pentru 21 noiembrie, constănțenii vor juca în deplasare, contra Academicii Clinceni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233