dobroge.tv

Live

Portarul de la FC Viitorul, ratează debutul la echipa națională

10 noiembrie 2020
Publicitate

Debutul lui Valentin Cojocaru la echipa națională a României se amână. Portarul lui FC Viitorul a ieșit pozitiv la ultima testare împotriva coronavirusului astfel că nu s-a mai alăturat lotului tricolorilor. De altfel, el nu a evoluat pentru constănțeni nici în ultima partidă de campionat, contra lui Dinamo, câștigată de Viitorul cu scorul de 2-1.

Vestea infectării cu COVID-19 a primit-o Valentin Cojocaru chiar înaintea meciului cu Dinamo București, contând pentru etapa a zecea a Ligii Întâi la fotbal. Tocmai din acest motiv el a fost plasat în izolare față de restul echipei.

Cea mai mare pierdere pentru portarul în vârstă de 25 de ani al lui FC Viitorul este că a ratat cu această ocazie și debutul la echipa națională a României. El fusese convocat în premieră de selecționerul Mirel Rădoi la prima reprezentativă pentru acțiunile echipelor naționale care se vor desfășura în următoarele două săptămâni. Pentru a acoperi postul lui Cojocaru, Rădoi l-a chemat de urgență pe portarul lui CFR Cluj, Cristi Bălgrădean.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Belarusului, într-o partidă amicală, la 11 noiembrie, de la ora 19.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Ulterior, prima reprezentativă va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21.45, la Belfast. Ambele confruntări se desfășoară în cadrul Ligii Naţiunilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233