dobroge.tv

Live

Echipele constănțene de fotbal și-au aflat adversarele în Cupa României

10 noiembrie 2020
Publicitate

FC Farul și FC Viitorul și-au aflat adversarii din șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal. Dacă „marinarii” vor avea parte de un adversar accesibil, în rolul Academicii Clinceni, trupa lui Ruben de la Barrera vor da din nou piept cu Dinamo București, pe care a învins-o duminică în Liga Întâi.

FC Viitorul Constanța și Dinamo București vor fi din nou adversare în decurs de mai puțin de o lună. După succesul constănțenilor de duminică din campionat, cele două formații se vor confrunta peste mai puțin de trei săptămâni în șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, conform tragerii la sorți ce a avut loc la Casa Fotbalului. Diferența față de partida din weekend este că în Cupă confruntarea va avea loc la București.

Tot în această fază va juca și FC Farul Constanța, care va avea parte un adversar ceva mai accesibil. „Marinarii” lui Ianis Zicu vor evolua pentru calificarea în optimi contra celor de la Academica Clinceni, una dintre revelațiile actualei ediții de campionat. După zece etape disputate în Liga Întâi, ilfovenii sunt pe locul cinci al clasamentului.

Partidele din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României vor avea loc pe 28 noiembrie, cu începere de la ora 13:30, cu excepția celor televizate, al căror program urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.

Meciurile se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, în caz de egalitate după 90 de minute de joc trecându-se la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233