dobroge.tv

Live

Mai multe reguli de igienă respectate, mai puține răceli

30 noiembrie 2020
Publicitate

Igienizare, mască de protecție și distanțare - sunt măsurile care au devenit parte din viața noastră, de la începutul crizei sanitare cauzate de COVID-19. Însă pandemia are și o parte bună. Rata infecțiilor respiratorii, atât la copii cât și la adulți a scăzut considerabil.

Deși este vreme neplăcută afară, domnul Victor a ieșit la slujbă. Măsurile de protecție impuse de pandemie l-au ferit până acum de răceli.

Igienă și am și o imunitate bună”, spune domnul Victor.

El crede că doar respectând regulile putem trăi ca și până acum și îi îndemnă pe toți ceilalți să îi urmeze exemplul.

Să respecte regulile prescrise de medici”, adaugă domnul Victor.

Pentru că oamenii au folosit produse cu efect dezinfectant, virusurile de pe suprafețe au murit. Așadar, oamenii s-au îmbolnăvit mai greu. Și masca de protecție este foarte importantă deoarece virusurile nu mai pot fi transmise atât de ușor de la om la om.

Dar sunt și oameni care nu cred în eficiența măsurilor de protecție. Pentru aceștia, imunitatea are o sursă mai profundă.

Dumnezeu m-a ferit. El ne ocrotește pe toți. Cu rugăciune la bunul Dumnezeu și la Maica Domnului, ne ocrotește pe toți păcătoșii”, spune o constănțeancă.

Și medicii spun că în acest sezon, virozele și răcelile de sezon s-au diminuat considerabil. Oamenii au luat în serios pandemia, iar regulile pe care am fost nevoiți cu toții să le urmăm au avut efecte pozitive, din acest punct de vedere.

Numărul de consultații care se încadrează la celelalte boli virale, infecții acute de căi respiratorii superioare, rinofaringitele, amigdalitele, a scăzut drastic. Să purtăm măștile și să evităm aglomerațiile. Deci, socializare cât mai puțină”, declară Despina Vafiadis, medic de familie.

Pentru a evita orice fel de îmbolnăviri, purtați mască, păstrați distanța fizică și spălați-vă des pe mâini.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233