dobroge.tv

Live

''ARIPI'' PENTRU SPITALE

10 paturi de terapie intensivă au ajuns la Spitalul Județean Constanţa și la cel din Medgidia

12 decembrie 2020
Publicitate

În lupta cu noul coronavirus, orice ajutor este mai mult decât bine-venit. Iar în această perioadă dificilă, două unități medicale din Constanța, una COVID, alta non-COVID, au primit o gură de aer proaspăt. O donație de 10 paturi de terapie intensivă au ajuns la Spitalul Județean și la cel din Medgidia.

Paturile au fost achiziționate după consultări cu medicii specialiști. Aceste paturi sunt profesioniste, cu 4 secțiuni, esențiale în manevrele care trebuie să se facă asupra pacienților. Cele 10 paturi au fost împărțite între 2 unități medicale din județ: una non-COVID, și alta destinată exclusiv bolnavilor infectați cu noul coronavirus.

O parte din donație este pentru Spitalul Judeţean Constanţa. Paturile le vor veni în ajutor pacienților care ajung aici, la terapie intensivă.Iar a doua unitate medicală care beneficiază de sprijinul Asociației „Dăruiește Aripi” este Spitalul Municipal Medgidia.

„Practic aceste paturi au înlocuit niște paturi vechi pe care cele două spitale le deţineau şi pe care acum, iată, pacienţii vor fi internaţi şi vor fi trataţi în condiţii mult mai bune”, a declarat Alina Pătrăhău, Asociația „Dăruiește Aripi".

Donația făcută de asociație este de aproximativ 50 de mii de euro.

„Am avut sprijinul a trei oameni cărora vreau să le mulţumesc, pe care îi cheamă Eric, Francesca, Andreea şi fără ei nu am fi reuşit să facem această impresionantă donație”, a precizat Alina Pătrăhău, Asociația „Dăruiește Aripi".

Asociația „Dăruiește Aripi” a fost înființată în 2013 și de atunci a demarat numeroase proiecte în sprijinul sistemului medical din Constanța și nu numai, dar și a pacienților cu diferite afecțiuni. Cei care vor să se implice pot face diferite donații, de la produse până la impozitul pe profit, în cazul companiilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233