dobroge.tv

Live

Maraton de vaccinare, la rapel: centrul de imunizare de la Spitalul Militar va funcționa din nou în regim non-stop

27 mai 2021
Publicitate

Un nou maraton de vaccinare la Spitalul Militar de Urgență din Constanța. Cei care s-au imunizat cu prima doză pot veni acum să își facă rapelul. Centrul va fi deschis non-stop astfel încât toate persoanele să poată beneficia și de cea de-a doua doză. De asemenea, constănțenii care vor să se vaccineze pentru prima dată o pot face aici fără programare. La unitatea medicală, doritorii au la dispoziție serul de la Pfizer și de la Johnson and Johnson.

Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Alexandru Gafencu” din Constanța, va funcționa din nou în regim de 24 din 24 de ore, pentru a asigura, în principal, administrarea dozelor de rapel persoanelor vaccinate. Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii au venit pentru a primi a doua doză.

Aici am lucrat. Și cunoștințe. Plus că m-au sunat pe telefon acasă să vin și am venit”, spune un constănțean.

Am venit cu fiica mea că știu că e ceva sigur și serios”, spune o constănțeancă.

Maratonul de vaccinare de la spitalul Militar se va desfășura până pe 1 iunie.

Suntem într-un rapel de maraton. Noi am avut maraton de vaccinare în perioada 4-11 mai, iar în această săptămână se întorc rapelurile”, a declarat cpt. dr. Cristina Mitu, coordonator centru vaccinare.

De asemenea, pot veni în continuare constănțeni care vor să se vaccineze cu prima doză. Aceștia nu vor avea nevoie de programare. La centru sunt disponibile serurile de la Pfizer și de la Johnson and Johnson. Până acum, la nivel național, aproximativ un sfert din populație a fost imunizată.

În prezent, județul Constanța se află pe locul 6 în topul vaccinării, cu aproape 21% de oameni vaccinați.

Și Ministerul de Interne va deschide 11 centre de vaccinare din mai multe județe printre care și Constanța. Câte 60 de doze cu serul de la Pfizer va primi fiecare centru. Prioritate vor avea angajații, iar restul doritorilor vor fi primiți în limita dozelor disponibile. În cazul în care sunt mai multe solicitări decât vaccinuri, aceștia vor fi reprogramați pentru ziua următoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233