dobroge.tv

Live

Programul Spitalului Județean de Urgență Constanța de Rusalii

Programul Spitalului Județean de Urgență Constanța de Rusalii
18 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Vă aducem la cunoștință că în weekendul prelungit care urmează, activitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța va decurge normal, fără să fie afectată de zilele libere.

Astfel, în Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. Vor fi asigurate toate liniile de gardă dar și gărzile la domiciliu, prin urmare toți pacienții care vor ajunge la SCJU vor beneficia de investigațiile necesare și tratamente eficiente.

Pentru că în timpul minivacanțelor, mai ales pe timpul verii, fluxul de pacienți crește, a fost suplimentat stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare fără niciun fel de sincope.

Singurele modificări de program, în a doua zi de Rusalii, vizează Ambulatoriul de Specialitate. Conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, Policlinica va fi închisă luni, 21.06.2021. Consultațiile vor fi reluate marți, începând cu ora 08.00.

Conducerea SCJU Constanța vă asigură că au fost luate toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate și vă dorește o vacanță cât mai reușită!


Sursă foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233