dobroge.tv

Live

Imunizare la cumpărături: noi maratoane de vaccinare, în acest weekend, la Constanța

23 iulie 2021
Publicitate

Constănțenii și turiștii au la dispoziție și în acest weekend noi maratoane pentru a se vaccina împotriva COVID-19. Unul dintre puncte a fost amplasat în parcarea unui centru comercial din oraș, unde doritorii se pot imuniza fără programare, la alegere cu serul de la Pfizer sau Johnson&Johnson. Și cei care ajung pe faleza Cazinoului din Mamaia se pot vaccina zilele acestea.

Punctul de vaccinare din parcarea unui centru comercial din oraş şi-a deschis porțile la orele prânzului.

Cei care au drum la mall trebuie să știe că se pot imuniza de vineri până duminică. De asemenea, centrul medical amplasat aici este și unul drive-thru. Asta înseamnă că doritorii pot opri pe locul de parcare de lângă cort și se pot vaccina direct din mașină.

Tot aici am găsit-o și pe Tania Vîlcu, care doar ce se vaccinase împotriva COVID-19.

Îmi pare foarte bine că în fața unui mall important e voie să se vaccineze oricine vine. Eu sunt foarte mulțumită, am făcut vaccinul Pfizer. Eram hotărâtă de mult să mă vaccinez, dar niciodată nu am găsit unde și când am aflat că la Mamaia se poate, am dat de dumnealor aici”, spune Tania.

Femeia a fost încântată că a reușit în sfârșit să primească prima doză de ser, nu i-a trebuit nici programare și nici nu a stat să aștepte. Însă nu toți cei care au trecut pe lângă cortul medical au fost la fel de receptivi. Unii constănțeni recunosc că nu s-ar imuniza în cadrul maratonului, ba de frica vaccinului, ba de teamă că vaccinul nu este administrat într-un mediu steril.

Da, este important, dar toată lumea zice că nu e igienic. Trebuie să se facă într-un spațiu amenajat, într-o sală curată, adică la spital ar fi cel mai ok”, spune un constănțean.

Încă nu m-am vaccinat că mi-e frică. Mi-e frică să nu mă îmbolnăvesc”, spune un alt constănțean.

Pentru a accelera campania de imunizare, autoritățile de pe litoral au pregătit și un alt centru de vaccinare, la îndemâna turiștilor.

În plus atât constănțenii, cât și turiștii se mai pot vaccina în centrul deschis în piațeta Cazino Mamaia. În aceeași perioadă, 23-25 iulie, intervalul orar este 16.00-20.00. Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer sau cu vaccinul Johnson&Johnson”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

Până în acest moment, la nivelul județului nostru au fost imunizate peste 200.000 de persoane, conform datelor oferite de Direcția de Sănătate Publică Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233