dobroge.tv

Live

Aneta Tomescu, medic: „Vaccinul anti-COVID nu afectează în niciun fel sarcina sau fertilitatea femeii sau a cuplului”

24 septembrie 2021
Publicitate

„Vaccinul anti-COVID-19 nu afectează în niciun fel fertilitatea sau sarcina”. Este afirmația doctorului Aneta Tomescu, medic primar de Obstetrică-Ginecologie. De asemenea, aceasta a spus că în unitățile medicale din județul Constanța ajung tot mai multe gravide confirmate cu COVID-19, unele cu simptome mai grave, altele cu simptome ușoare.

Avem gravide cu COVID, pozitive, gravide simptomatice. Până acum nu am avut gravide cu forme grave, dar cu forme ușoare spre medii există. Făcând așa un sondaj printre pacientele noastre și gravide și negravide, am constatat că foarte puține sunt pacientele vaccinate. Extrem de puține.

Există un mit că acest vaccin afectează fertilitatea, că femeile vor rămâne sterile, că nu vor mai face copii. Probabil este unul dintre motivele pentru care ele refuză să se vaccineze. Vaccinul anti-COVID nu afectează în niciun fel sarcina sau fertilitatea femeii sau a cuplului.

Nu este un vaccin cu virus viu, atenuat. Este un vaccin pe o proteină care este total inofensivă, dar pe care organismul în percepe ca pe virusul adevărat și atunci începe crearea de anticorpi”, a declarat conf. univ. dr. Aneta Tomescu, medic primar Obstetrică-Ginecologie SCJU Constanța

Mai multe despre acest subiect, dar şi alte informaţii puteți afla în cadrul emisiunii Rețeta Sănătății, de la ora 20.00, realizată de Andreea HaHui.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233