dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Maraton de vaccinare la Spitalul de Boli Infecțioase

CONSTANȚA. Maraton de vaccinare la Spitalul de Boli Infecțioase
24 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

A început maratonul de vaccinare împotriva COVID-19 organizat de Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici Constanța, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, amplasat pe Bulevardul Ferdinand, nr 100. Acesta va lua sfârșit luni, 25 octombrie, la ora 08.00.

Persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar pe baza cărții de identitate. Fii și tu parte din mișcare pentru a reveni la normal!”, transmit reprezentanții Asociației Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici Constanța

De asemenea, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a transmis că la Spitalul de Boli Infecțioase se va amenaja și un centru de vaccinare, al cărui program de funcționare va fi anunțat săptămâna viitoare.

Dragi constănțeni, deschidem un nou centru de vaccinare în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Astfel, începând de la ora 8 dimineața organizăm un maraton de vaccinare de 24 de ore, urmând ca programul ulterior de funcționare a centrului să fie anunțat la începutul săptămânii viitoare.

Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării. După cum vedeți, zilele acestea ambulanțele și mașinile mortuare abia mai fac față solicitărilor și cruda realitate este că peste 90% dintre acestea transportă persoane infectate și nevaccinate. Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

De asemenea, astăzi va fi deschis și centrul de vaccinare de la Spitalul Militar Constanțaa transmis prefectul Constanței, Silviu Coșa.

Astăzi, din primele estimări, județul nostru a depășit, din nou, borna de 5.000 de persoane imunizate, majoritatea cu prima doză de vaccin. Multă recunoștință celor de la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar, care erau în pregătirea maratonului de vaccinare de săptămâna viitoare, dar s-au mobilizat, cum numai Armata știe să o facă atunci când celorlalți le este greu. Îi găsiți și mâine la treabă, pe blvd. Mamaia nr. 96. Tot de mâine intră în schemă un nou centru, astfel încât să ieșim, împreună, cât mai repede, din impasul numit pandemie”, a transmis Silviu Coșa ieri pe o rețea de socializare.


Sursă foto: Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233